OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı, Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı ilan ve gündem duyurusu tarafımızdan 02/10/2023 tarihinde okulumuz duyuru panosuna ve okulumuz web sitesine ilanen çıkartılmıştır.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu Toplantısı 30 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 16.00'da Okulumuz spor salonunda aşağıdaki gündem ile yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1.      Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti.

2.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması.

3.      Açık oyla divan başkanı ve bir yazmanın seçilmesi.

4.      Okul Müdürünün Genel Kurul açılış konuşması.

5.      Okul Aile Birliği Başkanının değerlendirme ve konuşması.

6.      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA 'ya sunulması.

7.      Denetim Kurulu Raporu'nun okunması, görüşülmesi ve İBRA 'ya sunulması.

8.      Tahmini bütçenin okunması ve oylanması.

9.      Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve Divan'a sunulması.

10.  Veliler arasından 5 asil, 5 yedek üye Yönetim Kurulu'na; veliler arasından 1 asil, 1 yedek üye Denetim Kurulu'na seçimin yapılması.

11.  Genel Kurulun, Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplayabilmesi için yetki vermesi ve oylanması.

12.  Okulun eğitim öğretim kalitesinin daha yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

13.  Sosyal Etkinlikler Kuruluna bir veli seçilmesi.

14.  Okul Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonuna bir veli seçilmesi.

15.  Öğrenci devam devamsızlık durumları, kılık kıyafet durumları ve okula geliş gidiş saatleri.

16.  Dilek ve temennilerin görüşülmesi.

17.  Kapanış.

27.10.2023 158