Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu

Vizyon: Vatanına,milletine,bayrağına milli ve manevi değerlerine bağlı ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı çağdaş,bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş,demokratik ve laik bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,Türk Milleti´nin milli,ahlâki,insani,manevi, kültürel değerlerini benimseyen ,koruyan ve geliştiren; ailesini,vatanını ,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan ;insan haklarına saygılı,demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Sportif Başarılar: Futbol ve Voleybol dallarında İl ikinciliği ve üçüncülüklerimiz mevcuttur.

Saatler: SABAH 1.DERS : 08:30 - 09:10 2.DERS : 09:20 - 10:00 3.DERS : 10:10 - 10:50 4.DERS : 11:00 - 11:40 5.DERS : 11:50 - 12:30 6.DERS : 13:50 - 14:30 7.DERS : 14:40 - 15:20
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemiyle ısınmakta olup , yakıt olarak doğalgaz kullanılmaktadır.
Yabancı Dil: İNGİZCE
Servis Bilgisi: SERVİS YOK
Okulun Sınav Başarı Durumu: 112 ÖĞRENCİ SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN OKULLARA TERLEŞTİRİLDİ
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: YÜZDE 99,99
Sportif Etkinlikler: FUTBOL VOLEYBOL BASKETBOL MASA TENİSİ SATRANÇ
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: RATO KÖY YOLLARINDA

WEB - https://taktak.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Hisar Sokak No34 Tavşanlı / KÜTAHYA

Yerleşim Yeri - YENİ MAH. HİSAR SK.NO:34 TAVŞANLI KÜTAHYA

Adres - Yeni Mahalle Hisar Sokak No34 Tavşanlı / KÜTAHYA

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup ulaşım problemi bulunmamaktadır.Şehir içi dolmuş hatlarından HAT 2 okulumuza yakın yerden geçmektedir.Okulumuz Tavşanlı ilçesinde bulunmakta olup Kütahya İline ulaştıktan sonra ilçe merkezine yarım saatte bir araç bulunmaktadır.Ayrıca İlçemizde tren garı bulunmakta olup ilçemize trenle ulaşımda gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde